Ingin Hamil dan subur dengan set minimum Shaklee [ GLA & ESP]

5:12 PM


Selamat petang! Bagi mereka yang ingin hamil dan nak subur sentiasa.Bolehlah cuba set minimum dari shaklee ni.

GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.


GLA Complex membantu tubuh menghasilkan cecair kesuburan yang antara kebaikannya ialah memberi ruang untuk sperma terus hidup dalam tiub falopio sehingga 5 hari.

GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna seperti putih telur. Dalam sebulan sekali seorang wanita akan mengeluarkan cecair yang seperti itu, iaitu yang menunjukkan seorang wanita sedang berada dalam waktu subur. Namun, tidak semua orang mendapatkannya. Di sinilah fungsi GLA untuk membantu dalam penghasilan cecair yang melambangkan kesuburan ini, yang membantu sperma untuk berenang ke uterus, terus ke tiub falopio untuk bersenyawa dengan sel ovum. Bukan itu saja, cecair ini juga membantu sperma untuk terus hidup dalam tiub falopio sehingga 5 hari. Jadi, kalau tidak bersama pada hari subur pun masih ada peluang untuk hamil sebab sperma masih ada di situ sampai hari ke-5.


Cara pengambilan GLA untuk hamil:

(1) Period Teratur
- kira kitaran period. Contoh: 28 hari / 2 = 14 hari.
- Cara makan: ambik mulai hari pertama period hingga hari ke-14. Telan sebiji selepas lunch & sebiji lagi selepas dinner.

(2) Period Tak Teratur
- ambik sebiji selang 8 jam setiap hari, sehingga period menjadi teratur.
- bila period dah teratur, guna cara (1).
Selepas hari ke-14, boleh buat urine pregnency test(upt). Klu +ve, stop makan. Klu -ve, smbg mkn pada next period.

Kepada sesiapa yang belum cuba ESP lagi, inilah masanya anda mencuba ESP yang sangat BEST ni, product yang sentiasa ON DEMAND dan BEST SELLER.

Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu.
Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik. ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolesterol.
Apa yang best sangat ESP ni adalah :

ESP menjadikan kulit wajah cantik dan berseri serta awet muda
ESP membantu menghilangkan parut jerawat; parut terjadi akibat kekurangan protein untuk membentuk sel baru yang sihat bagi menggantikan sel mati
ESP memberikan tenaga, menjadikan badan sihat, cergas dan kurang letih
ESP membantu untuk kuruskan badan, cepat kenyang
ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu untuk ibu menyusu, sebagai milkbooster
ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum
ESP menganjalkan dan mengembalikan kecantikan payudara anda
dan banyak lagi.

So kalau anda ingin mencuba set minimum untuk hamil dan subur ni boleh contact saya ye.Yang penting kita usaha dari tak mencuba apa apa kan..Belum cuba belum tahu.


Fiza
ID:886743
0129072776
azhafizahmdnor@gmail.com

You Might Also Like

6 comments